19/12/2020

220 kerststukjes voor Crimpenersteyn 

 

Onze Lionsclub  wilden in deze bijzondere tijd iets extra’s doen voor haar medemens. Speciale aandacht vraagt op dit moment het zorgcentrum Crimpenersteyn in Krimpen aan den IJssel. Het zorgcentrum is door een corona-uitbraak hard getroffen en gaf daarom aanleiding om hen een hart onder de riem te steken. Daarvoor wilde de club 20 kerststukjes maken en bezorgen aan dit zorgcentrum.  

 

Dit initiatief werd door tuincentrum Slingerland in Krimpen aan de Lek zo gewaardeerd dat zij geheel onverwacht kerstgroen voor alle 220 bewoners schonken. In plaats van de geplande 20 stukjes kwam er ineens materiaal voor nog eens 200 andere kerststukjes bij

welke wij gisteren aan het zorgcentrum hebben afgeleverd.

 

Onze voorzitter Eveline de Ronde: ”We waren ontzettend blij met de gift van het tuincentrum en dat door de inzet van onze dames de bewoners een stukje gezelligheid op tafel hebben staan, maakt mij een trotse voorzitter. Met elkaar iets doen voor een ander is waar we als club voor staan, ons motto is niet voor niets ‘We Serve’. Het fijne gevoel dat je ervan krijgt is voor ons een prachtig kerstcadeau’.

 

LC Domaine des Dames wensen iedereen hele fijne feestdagen en vooral een gezond en weer een beetje normaal 2021!